Lauantai aamuna suuntasin yhdessä Helmin kanssa Outokumpuun, Helmin ekaan vieralliseen näyttelyyn. Päivä oli kamalan tuulinen ja myrskyinen. Umpijäisenä yritin esittää neidosta parhaat puolet ja tulos oli sen mukainen JUN H. Eniten tietty jännäsin Helmin kohdalla sitä mitä hänen etujaloistaan sanotaan, ne kun ei ole aivan moitteetta kasvaneet... Helpotus oli suuri kun tuomari ei kommentoinnut niistä mitään, joten on kai se uskottava että kunnossa ne on!!

Outokummussa oli myös muita kasvattejani eli Leksa, Kapu ja Jula joka juuri paria päivää ennen tiputti pohjavillansa. Kovin on "tasaista" meikän kasvatustyö; kaikille napsahti H:t joten eipä siitä sitten sen enempää Nauru.

Kuvia ei ikävä kyllä ole koska kamera oli kotona ja sitä paitsi sormet ei kyllä olis siinä myrskyssä edes pelaneet että olis edes kuvia voinut ottaa. Mukavaa kuitenkin oli ja Kiitos kaikille paikalla olleille rattoisasta päivästä! Kiitos myös kasvattieni omistajille kun tulitte mukaan! Halit teille!

Sitten sunnuntaina pyyhälsin Helmin kanssa Kajaaniin ja jopas parani: Ei tuulta, ei pakkasta, ainekaan hallissa tai ite en sitä huoman ja johan alko lyyti kirjottaa...Helmi sai JUN EH 3! Ja suureksi Ilokseni myös muita kasvattejani oli paikalla eli Reetu ja Remu! Ja taaskaan ei kasvatustyöni linja pettänyt vaan olimme hyvin tasaista poppoota ja myös pojat saivat EH:t Nauru. Oli Ihana nähdä "poikia" omistajineen ja Kiitos teillekin että tulitte näyttelyyn!! Halit teillekin!

Näyttelyssä ei tietenkään ollut kameraa mukana joten jos joku oli kameran kanssa liikkeellä ja otti sattumoisin meistä kuvia niin olisi tosi Ihanaa jos niitä tännekin sais...

Kiitos taas kaikille mukana olleille hauskasta päivästä!!

Tälläistä tähän erään!