Olimme Röllin kanssa eilen koiranäyttelyssä Jyväskylässä ja oli tosi ihana päästä tuulettumaan ja tuttuja tapaamaan! Päivä oli mahtava ja menestystäkin tuli eli Rölli kulta sai ERI;n ja oli 4 avoimissa!

266545.jpg

Ja parasta päivässä oli se kun Pinbiittan kenneliin meni kasvattajaluokan voitto!! Kasvattaja ryhmässä oli peräti 4 ryhmää. Pinbiittan porukassa oli Nero, Rölli, Lulu ja Frendi eli aika sekalaista joukkoa mutta aha niin upeita kaikki tyyni;)). Huomaa kuvassa olevien händlereiden jännittyneet ilmeet kun tuomari ei ollut vielä päätöstään antanut.

266544.jpg

Täytyy myöntää että kummasti vaan mieli piristyi ja olo oli muutenkin kuin Hangon keksillä loppu päivän ajan...

Maininnan arvoinen on myös Nemo ystävämme (Maxigorin Michelangelo) menestys näyttelyssä. Tässä hänen saavutuksensa;  ERI 1 PU2 sertti ReCACIB. Onnittelut kertaalleen tätäkin kautta kotijoukoilleen ja kasvattajalleen! Tässä Nemo kehän jälkeen.


266554.jpg

266568.jpg

Kuvia tuli myös räpsittyä Frendistä joka oli tietenkin ROP- veteraani kuinkas muuten! Onnittelumme heillekin!

266558.jpg

Ja Lolasta joka oli ensikertaa näyttelyissä ja sai hienosti Avoluokan ERI;n Onnittelut Ritvalle ja Kaukolle ja tietty Lulullekin.

266562.jpg

Ja tässä myös muutama tyylinäyte pikku Cesarilta (Pinbiittan Kuunhohde) joka oli turistina paikalle.

266559.jpg 

266560.jpg

266561.jpg

Päivä oli ikimuistoinen kertakaikkiaan! Penalta spesiaali Onnittelut kaikille ERIN saanneille kisahan oli todella tiukka!

Ps. Ruposen Sari EI OLE raskaana;)...