Olimme viikonloppuna reissun päällä eli kävimme Outokummussa perjantaista lauantaihin jossa osallistuimme mm. Koiranäyttelyyn Röllin kanssa. Hän sai AVO EH3: sen. Myös kasvattimme Leksa ( B Arros Atenpoika)oli mukana näyttelyssä ja hän sai puolestaan JUN EH1! Hienoa, olen hyvin tyytyväinen. Pidimme kovasti Leksan ulkomuodosta ja luonteestaan joka oli tyypillinen rodulleen; Avoin, leikkisä ja kiltti! Kiitos myös Palon Sirpalle joka vie pojat kehään.;). Kiitos myös Tarjalle ja Letsarille majoituksesta ja Mahtavan hauskasta seurasta:)). Vieläkin soi korvissa "kun myös siel Tyrnäväll".....Tässä Leksan kuva:

538296.jpg

ja tässä taasen meidän oma Röllimme;

538300.jpg

 

Sunnuntaina matkasimme puolestamme Lahteen jossa järkättiin Leonbergien Open show ja Top 20.

Nella- kulta (B Helmiina) osallistui ensikertaa näyttelyyn ja hienosti meni hälläkin; Nella voitti narttu pennut ollen VSP- pentu!! Peittosi itseään vanhemmankin narttupennun joten mikäs sitä on ollessa;)). Tässä kuva hänestä ja Rop- pennusta Amanin Komeastakavaljeeristä, Onnea Montyllekkin!

537864.jpg

Päivä oli hieno ja tunnelma paikalla leppoisa, harmi ettei matkassa ollut enempää koiria omistajineen. No ehkä ensi kerralla...Kiitos järkkääjille hienosta päivästä. Terkut myös kaikille paikalla olleille.

Arvostelut voi lukea kennelsivuiltamme myöhemmin.