Ihanainen kasvattimme Fiona (B Regina) lähetti meille kuva haasteen koskien Nita- mammaa, Luciaa ja Helmiä.

Laitan kuvan Nitasta ekana talvena täällä uudessa kodissamme. Muokkasin kuvia hieman väriltään mutta kyllä näiden pitäisi blogista myös entuudestaan löytyä

Kuva kertoo hyvin millainen Nita- mamma onkaan:

Kuvassa olemme lenkillä kauniina aurinkoisena maaliskuun päivänä, kevät tuntuu ilmassa ja silloin on syytä juhlaan vaikka näin korvat lepattaen :

Tässä taas kuva Luciasta ja Helmistä viime talvena, neidot viihtyvät tosi hyvin toistensa seurasta tänä päivänäkin ja yhtä parivaljakkona liikkuvat usein vielä nykyäänkin kun lenkillä käymme, vauhtia on vaan tullut rutkasti lisää kummallekin:

Lähetän haasteen edelleen Rekileijonan kenneliin Helmin isälle Roopelle, Hippulan kenneliin jossa asustaa tätä nykyä suloinen Rurik- poika, Maskuun Islalle ja Enzolle ja Punkaharjulle Jallelle joka on samasta kennelistä kuin meidän Luciakin . Haastehan kuuluu näin:

"Etsi blogistasi kaunein talvikuva, mikä on otettu koirasi  ensimmäisenä tai toisena talvena. Laita se uudelleen blogiisi ja kerro tunnelmia noilta ajoilta. Heitä kuvahaaste eteenpäin seuraaville viidelle koiralle, jolla on blogi."