2136705.jpg

Ja hyvä niin. Meille tämä vuosi on ollut todella raskas monintavoin: menetimme pari pentuetta joista toisesta jäi henkiin vain kaksi lapsosta. He ovatkin tosi rakkaita ja toivomme että heillä olisi ruusuisempi tulevaisuus.

Rakas Sofi- mammamme meni tähtein tuollepuolen. Jättäen suuren Ikävän ja kaipauksen meille kaikille ja monelle ystävällemme jotka hänet: niin Ihanan mamman tunsivat.

R-pennuissa Helmillä ja Rudolfilla on etupäänsä kanssa ongelmia johtuen liian nopeasta kasvusta jonka syystä ei lääkäritkään osaa sanoa mitään 100% varmaa; mm perimä, ruokinta ja liikunta vaikuttaa. Väärälainen liikunta on tosin heidän kohdaltaan pois suljettu, koska molemmat liikkuvat vain sen minkä jaksavat vapaana ollessaan ja leikkiessään muiden koirien kanssa. Heidän tulevaisuudesta ei ole vielä tietoa vaan sen näyttää aika.

Sinkku- kullallamme reistailee terveys ja hieman pelolla odotamme mitä tulevaisuus tuo hänen kohdallaan.

Olemme menettäneet myös erittäin läheisen ystävämme todella julmalla tavalla ja vieläkin kyynel tulee silmään kun asiaa ajattelen. Rauha Mikan muistolle!

Samoin suvumme nuortapolvea oleva nuori mies menetti henkensä täysin yllättäin ja äkkiä. Rauha myös hänelle!

Myös kaikkea muuta enemmän ja vähemmän ikävää on vastaamme tullut tänä vuonna joten jätän mieluusti tämän vuoden jo menneisiin.

Onneksi jotain hyvääkin on tässä vuodessa eli Löysimme tämän Ihanan kodin ja kylän/kaupungin Ihaninen ihmisineen jossa asua ja elää luottaen parempaan huomiseen jotta jaksaa tätä kivirekeä eteenpäin viedä.

Myös pojat viihtyvät täällä erinomaisesti ja kumpikin on saanut mm maailman mahtavimmat opettajat!! Kiitos ammattitaidostanne/ ystävyydestänne Viekinkoulun henkilökunta kuin myös Keskuskoulun Harjaantumiskoulun henkilökunta. Olemme todella Kiitollisia että lapsemme ovat juuri teidän oppilaitanne!

Kasvattajan tie on pitkä ja kivinen myös sen jälkeen kun "lapset on pesästä lentäneet" ja murheita riittää milloin enemmän ja milloin vähemmän! Mottoni on ollut vuosia että se mikä ei tapa se vahvistaa. Ja näin uskoen on eteenpäin mentävä vaikka välillä tuntuu että nyt ei jaksa enään yhtään!

Kiitos kaikille ystäville jotka olette minua eteenpäin näissä karikoissa auttaneet ja opastaneet! Ja joilta olen tukea ja lohtua saanut! 

Kiitos myös kaikkille kasvattiemme omistajille että pidätte niin hyvää huolta "lapsosistamme" joista niin kovin ylpeitä olemme: Kaikkea hyvää teille kaikille ja pidetään edelleen yhteyttä olette meille rakkaita!

 

Parempaan Uuteen Vuoteen uskoen Marika