Saimme viikonloppuna mieluisia vieraita kun Urho (B Kliment) ja Rudolf tulivat vierailulle kera kaksilahkeistensa. Nauru

Meillä oli pieni taka-ajatuskin mielessä, sillä sunnuntaina matkasimme porukalla Kajaanin näyttelyyn.

Kajaanissa seuraamme liittyi vielä Kapu (B Kasimir) ja Jula (B Juliet) kera Igorin ja Eevan.
Tarja tuli muuten vaan turistiksi ilman Kaapoa(B Kostja). 

Ja Susanna ja Jari puolestaan hakivat Remun (B Raúl) näytille vasta kehien jälkeen, sillä itse näyttelyyn ei saanut pentuja tuoda. He kun asuvat Kajaanissa oli poika helppo hakea näytille Hymy.

Omista koiristamme matkassa olivat Papu ja Nita. Papu vietti samalla 2- vuotis synttäreitään. Ja hienosti hällä menikin ensi kerran AVO-luokassa: AVO ERI1 PU4!  VAU! Jäban 4:jäs näyttely ja 3:mas ERI eli ei lainkaan hullummin Yllättynyt

Jula oli puolestaan esikertaa näyttely- kehässä ja hänen saldonsa oli JUN ERI3! VAU! Onnea vielä tätäkin kautta Eevalla ja Igorille, isä Jöötin perhettä unohtamatta!

Kapu ja Urho saivat kumpikin kuulla tarvitsevansa rutkasti aikaa kehittyäkseen raameihinsa joten saldona oli H. Heidänkin arvostelut olivat sanallisesti tosihyvät!

Nita sai puolestaan EH:n joten eihän tässä voi kuin olla tosi tyytyväinen ja taputella itteään olkapäälle noin hyvin onnistuneesta päivästä ja kasvateista Nauru.

Kiitos kaikille mukana olleille Mukavasta päivästä. Oli Ihanaa nähdä teitä kaikkia!

Lopuksi vielä kuvia lauantaiselta kävelylenkiltämme Helmin, Rudolfin ja Urhon kera.

Saa tulla etsimään:





Urho:




 
Rudolf, joka nautti lumesta täysin rinnoin:






Helmi