Kiitämme kasvattiemme omistajia kuluneesta vuodesta ja yhteydenpidosta sekä kasvattiemme hyvästä huolenpidosta. Parempia perheitä emme olis heille voineet löytää!

Kiitämme myös kasvattaja-ystävillemme erityisesti Pinbiittan Kennelin, Ritva ja Kauko Koivistoa ja Tapenan Kennelin, Anita ja Veijo Taakalaa kaikesta siitä tuesta, neuvoista, ohjeista ja ystävyydestä jota olemme teiltä saaneet!

Lämmin Kiitos myös kaikille Ihanille Ystävillemme ympäri suomen joita olemme tavanneet vuoden aikana! Ilman teitä olisi elo tylsää ja tyhjää...

Kiitos myös kylän miehille ja naisille hienosta yhteiselostamme, täällä on helppo elää ja olla!

Menneeseen vuoteen kuului niin Ilonhetkiä kuin surujakin kuten elämään yleensäkin.

Ensinnä Ilonaiheista tulee mieleen P ja K- pentujen upeat terveystulokset ja mm Kaapon valioituminen hieman päälle 2 vuotiaana!

Suruja on  ollut suurinpana ja raskainpana Rakkaan isoäitini pois nukkuminen juuri joulun alla, samoin Alman pentujen menetykset myös joulun aikaan.

Onneksi meillä on nämä upeat Siltavaaran- maisemat ympärillämme, niistä saamme voimaa mennä eteenpäin! On suuri siunaus saada kuunnella tätä hiljaisuutta ympärillämme varsinkin silloin kun oikein ahdistaa!

Toivotamme kaikille erittäin antoisaa ja siunattua tätä vuotta!

Terkuin Kennel Besaroon poppoo