1182318.jpg

Sain vihdoin Hemmo juniorin (Sakun) kuvat sellaiseen muotoon että ne voi laittaa myös tänne blogiin esille. Komea on poika. Harmi ettei häntä käytetä kehissä näytillä! Olis kiva kuulla tuomarien mietteitä hänestäkin. 

Mutta jokainen meidän kasvatin omistaja saa IHAN ITTE päättää mitä haluaa koirineen tehdä. Kunnon koti on se kaikista tärkein!! Ei kasvattajan maineen "pönkitys" näyttelyissä käynnin avulla. Mielestäni on tyhmää jo sekin että esim.  Vuoden paras kasvattaja, koira yms. valitaan pelkästään sen mukaan kuka tai kenen kasvatit on parhaiten menestyneet vuoden aikana kehissä...Eikö pitäs myös kattoa sitä terveyttä/ luonnetta jos kerran "Parhaista" on kyse?? 

En hyökkää ketään kasvattajaa vastaan vaan titteleiden nimiä/ sääntöjä vastaan joita pitäs mun mielestä muuttaa sillä tälläsenään ne on harhaanjohtavia "tavis" koiran omistajia ajatellen jotka ei ole kyseisistä säännöistä perillä.

Eihän ihmismissejäkään ajatella jonain "yli-ihmisinä" heidän voitettuaan missikisat, vaan raa´asti sanottuna just päinvastoin, ainenkin heidän älynlahjojaan ajateltuna...No, se tästä aiheesta!

Mutta nyt asiaan eli tässä siis näitä Saku- kullan kuvia:

 1499157.jpg

 1499158.jpg

Onneksi mahtava koti ja perhe Sakullakin on ja siitä Suuri Kiitos Leenalle perheineen 00020114.gif.

                                                 1182318.jpg