1272063.jpg      

       Kyllä on Mahtava viikonloppu takana!!

         Ensimmäinen Sertti kasvatillemme!

Onnentoivotukset vielä kerran Arros Atenpojalle "Leksalle" jolle tämä kunnia suotiin tunnetusti Erittäin tiukan tuomarin Matti Tuomisen kehässä Polvijärvellä 6.4.2008! Tässä arvostelunsa.

2v 4kk oleva jykeväluustoinen uros jolla erinomainen luonne. Jolla hyvä pää, ilme ja maski. Hyvä runko ja turkki. Erinomainen hännänasento. Hyvä kaula. Niukat, mutta tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu tasapainoisella askeleella.

Leksa oli myös VSP kyseisessä näyttelyssä eli ei olleenkaan hassummin, vai mitä?!! Ikää Leksalla on vasta 2,4 vuotta ja kehässä käynyt harvakseltaan eli kaikkiaan vasta 5 kertaa pentuluokat mukaanlukien. Tuomari sanoi vielä erikseen että omistajllaan on todella syytä olla Ylpeä koirastaan niin Komea se hänestä on:)! VAU! VOIKO ASIAA ENÄÄN TON UPEAMMIN ILMAISTA;)!

Kuvassa ROP Fialka (Ann´s Lions kennelissä)- VSP Leksa ylpeän kasvattajan Penan esittämänä

                    1442563.jpg

                                        (Kuvasta kiitos Hippulan Kenneliin)

Ja eihän se hehkutus tähän loppunut vaan lisää tulee: Ikioma Papumme oli JUN ERI1,PU3 samaisessa kehässä!! Hän oli toista kertaa Junnuluokassa ja vasta treenaa kehäkäyttäytymistä sitten pentuluokkien tauon jälkeen. Siis AIVAN USKOMATONTA!! Meidän Papu!! Tuomari tykkäsi myös hänestä tosi paljon ja kehui häntä erittäin paljon!!

Tässä hänen arvostelunsa:

14 kk. ikäinen Erinomaista tyyppiä oleva uros. Hyvänluonteinen ja -luustoinen, jolla Kaunis musta mutta vielä varsin kevyt kuono-osaltaan oleva pää. Hyvä runko ja turkki. Hyvä maski ja hännänasento. Vielä nostelee raajojaan edestä ja takaa liikkeessä. Miellyttävä kokonaisuus jota kannattaa harjoittaa esiintymään kehässä. JUN ERI1 PU3

Papu kuvassa metsälenkillä autuaan tietämättömänä  kohinasta kehissä;)...

 1442804.jpg

Alma oli myös matkassa mutta koska häntä ei kiinnostanut liikkuminen kehässä tälläkään erää tippakaan hänelle suotiin AVO EH4. Itse olisin niillä liikkeillä lätkäissyt enintään H:n:)).

Tässä Alman arvostelu:

3- vuotias aavistuksen maskiton narttu joka kauttaaltaan hyvin vahva. Erinomaiset mittasuhteet. Hyvänmuotoinen pää. Maski saisi olla selvempi. Hyvä turkki. Liikkuu tänään haluttomasti, hyvin raskain askelin. Voisi esiintyä hieman pirteämmin. Esitetään hyvin.

AVO EH4.

Tapasimme reissun aikana myös muita kasvattejamme mutta heistä lisää myöhemmin:).

                                        1272063.jpg