1272063.jpg

Pääsiäistä on vietetty aika vauhdikkaissa merkeissä eli lauantai aamuna suuntasimme Kirkkonummelle Leonbergien erikoisnäyttelyyn.

Omia koiria meillä ei ollut mukana mutta onhan se aina kiva nähdä tuttuja immeisiä koirineen;). Ja toki "meikäläisiä" kehissäkin nähtiin: Reetu oli Junnuluokan pojissa ja Nella taasen Nuortenluokan tytöissä. Reetu (B Pontius) pokas Hienosti EH;n elämänsä toisessa näyttelyssä. Jännitys laukesi Reetun kohdalla kehässä jossa hänen oli "pakko" hieman matchoilla perässä tulevalle. Pyydämme anteeksi ja toivomme ettei kellekkään tullut pahaamieltä!

Reetu erkkarin jälkeen ulkona

 1402312.jpg

Ja Nella (B Helmiina) sai H: n ansaitusti koska keksi ettei näytä hampaitaan. Aina kun tuomari yritti tulla lähelle suuta näppeineen niin likka järjesti  kunnon lavashown ja niin jäi hampaat tarkemmin syynäämättä...Toki niitä hieman ehdittiin kurkkia muutaman metrin päästä:)).

Ja tässä Nella- neito

 1402313.jpg

 No oppia ikä kaikki!! Kukaan ei ole seppä syntyessää ja myös näyttelykehässä oikeaoppisesti oleminen PITÄÄ opetella!! Suuret Kiitokset että tulitte näyttelyyn! Harmittavan harva meinaan tulee, lupauksistaan huolimatta:(.

                                                1272063.jpg

No sitten sunnuntaina matkamme jatkuu kohti uutta näyttelyä eli Lappeenrantaan siellä oli kivasti myös leonbergejä paikalla 30-31 kaikkineen. Ja nyt meillä oli omiakin mukana eli Papu- kulta pääsi kehään sitten pentuluokan ja herttileili sentään sai JUN EH1! Myös Sanna, Robert ja Vendi- "pelletupsuineen" (B Pricilla) olivat paikalla. Vendi sai H:n mm oltuaan ERITTÄIN ILOINEN kehässä liikkuessa;). Kiitos myös Sannalle ja Robertille että tulitte mukaan tästä on hyvä jatkaa itsekunkin;).

Papun arvostelu;

"Tyypiltään erittäin hyvä. Oikea päänmalli mutta saa kokonaisuudessaa vielä vahvistua. Korvat saisivat asettua paremmin. Kovin niukat etukulmaukset. Hyvät takakulmaukset ja häntä. Erinomainen karvanlaatu. Liikkuu hyvin ikäisekseen. Hyvä väri. Tarvitsee vain aikaa."

JUN EH1

tuomarina Marja Talvitie + harjoittelija

näin sitä mennään

 1402411.jpg

 1402413.jpg

 1402412.jpg

 

kuvista kiitos Jonnalle Karhuahon Kenneliin

                                                 1272063.jpg

Ja sitten illansuussa saapuivat Eeva, Igor ja Niko-kulta Julaa hakemaan kotiin... Jula rukka ei tiennyt mihin suuntaan olisi juossut kun oli niin Iloinen nähdessään Ikioman perheensä:)). Ei kerennyt kun autoon niin nukahti jo tyytyväisenä! Kaikkea hyvää myös teidän elämäänne. Me nähdään taasen kahden viikon päästä:). Ja veikkaanpa että piakkoin ovenne takaa löytyy myös Jonna ja Jani jotka tulevat lapsosta katsomaan;)).

Jula perheensä kera. (Kuvasta puuttuu Kapu-poika (B Kasimir) joka odotti uutta kaveriaan kotona)

 1402322.jpg

Kaksi kaunotarta;)

 1402323.jpg

 Niko ja Benjamin Ihania olette työkin:))

 1402321.jpg

Joo että näin meitin Pääsiäinen on mennyt :). Hieman on taas totuttelua kun ei ole pentuja riekkumassa mutta kyllä kaikkeen tottuu;))...Loppuun vielä Kiitokset kaikille tutuille joita tapasimme: teitte pääsiäisestämme tosi mukavan!

                                                 1272063.jpg