1272063.jpg

Nyt saatiin vihdoin nettikin toimimaan joten tässä hetinmiten kuulumisia:

Olemme kaikki kotiutuneet tosi hyvin ja poikien koulut on lähteneet hienosti käyntiin. Täällä koulun käynti alkoi jo 6pvä joten viikko on jo takana. Heillä onkin sitten syys- ja joululomat pitenpiä joten kyllä kade mennä aijenmin kouluun:).

Täällä vallitseva rauha on jotain sanoin kuvaamatonta! Jotain työkoneiden ääniä saataa silloin tällöin kuulua mutta muuten ollaan kuin ainoina koko läänissä.

Ihmiset on mahtavia ja meidät on otettu tosi lämipimästi vastaan joka paikassa missä olemme käyneet! Murre tietty käy "hieman" korvaan vaikka ahkerasti Tarja Outokummusta (om. B Kostjan) onkin yrittänyt meitä siihen vuosien varrella tutustuttaa;), siis Kiitos Tarjalle sidätyshoidosta!

Moni on ihmetellyt että miksi juuri Lieksaan ja syy on tosi yksinkertainen  täältä tosiaan löytyi se Unelmien paikka joten niin sitä vaan lähdettiin! Kaikki kävi tosi äkkiä: Paikka löytyi kesäkuun lopulla, kaupat tehtiin 5.7. ja muutto olikin jo 20.7.

Ja olo on kuin uudesti syntyneellä! Suosittelen muillekin totettamaan haaveitaan jos mahdollisuus siihen tulee!

Eräs tuttu kasvattaja  soitti juuri muuttopäivänämme ja ihmetteli kuin me tänne muutetaan ja sanoi että viimeistään ensi kesänä kaduttaa koko muutto, täälläpäin kuin on kuulemma kusiaisia ja paarmoja niin kamalasti!

No täytyy myöntää että toki paarmoja on jo nytkin ollut mutta ovat mokomat niin pieniä ja voimattomia että jopa poikamme ihmettelivät kun ei niiden puremat tunnu miltään! Kusiaisia ei meillä päin näy olevan kun ei ole tullut yhtään vastaan. Ja hassuinta kaikessa: Itikoista näkee melkein läpi :)! Eli se siitä pelottelusta..

Täkäläisiä "kummallisuuksia" on meitin silmään se ettei olla nähty yhtään varpusta mutta pääskysiä pilvin pimein!

Kärpäset tekee "joukkoitsemurhia" joka purnukkaan jossa vähänkin on vettä sateen jäljiltä:).

Kaupoissa kassa sanoo Terve kun Kotkassa sanotaan Moi. Kaupat myös menee täällä Lieksassa muutenkin meitin näkökulmasta katottuna tosi aikaisin kiinni eli suurin osa jo viim. klo 18.00. Ja pyhinä ei monikaan liike ole edes auki. Mikä minusta on tosi hyvä juttu jo henkilökuntaa ajatellen ( äitini oli kaupassa töissä).

Lähtevän postin voi jättää postilootaan josta posteljooni sen sitten vie mukanaan.

Elämänrytmi on täällä muutenkin selvästi verkkaisempi mitä Kotkassa päin oli ja ihmiset jopa puhuvat hitaammin, mutta moni puhuu tosi paljon eli aikaa esim. virastoissa käyntiin saa varata runsaasti, aiheet kun rönsyilee asiasta toiseen:).

Eli elämä on lähtenyt hienosti käyntiin ja koko sakki on Ikionnenlinen että tänne tultiin!! Tervetuloa vaan kylään kaikki ystävät ja tuttavat:).

                                                   1272063.jpg

Sitten Vipen (B Angel Gabriel) kuvia:

                                                   

                                                   

 

Sitten siirrytään Leevin (B Joonatan) kuviin jotka on otettu hänen ekassa näyttelyssään jossa oli muuten 5-7-kk PEK 1, KP, PU3! Onnea tätäkin kautta!

 

Sitten Konstan kuvia (B Katziu jr) joka oli uimassa Saimaan rannalla ja teki hieman "pelastajan töitäkin" eli selvästi vepäilijä ainesta hänkin:).

 

Jaha mamma "hukkuu" minäpä pelastan hänet:).

Ja sitten muutama kuva Lauran tytöistä eli Amy ja Ella (B Amy Atent. ja B Heloisa)

Ensi Amyn tyyli näyte:

 Sitten Ellan hieman rauhallisempi pulahdus:

 

 

Kesäterveiset kaikille Kasvateillemme perheineen sekä ystäville kautta maan!

                                                1272063.jpg