Ja nyt on sitten Nita vihdoin astutettu niin Iigorilla kuin Hemmollakin ja nyt peukut ja varpaat pystyyn jotta Suomen eka kaksoisastutus Leonbergillä onnistuisi ja molemmilta pojilta lapsosia saataisiin...

Astutuspäivät oli 6-7.8.06 ja Suuret Kiitokset niin Kirsille ja Antille  kuin Veepeellekin Saraa unohtamatta. Erityis Kiitos kuuluu Anitalle Tapenan Kenneliin,  joka näillä helteillä jaksoi apuaan antaa ja jota ilman ei homma olisi hoitunutkaan;). Olit mahtava ja mukavaa matkaseuraa myös siellä Eestissäkin!!

Spesiaali kiitokset myös Ritvalle (Pinbiittan kennel) ja Tarjalle jotka jaksoivat päivittäin skarpata ja kannustaa tämän hiton pitkän kesän aikana jonka olen juoksuja odotellut!! Usko meinas loppua monta kertaa matkan aikana...Kuten narinastani tiedätte;). Ja kiitos myös kaikille joiden suusta kuulin keväästä lähtien; Kyllä ne sieltä tulee...On upeaa kuinka paljon on ihmisiä jotka on jaksaneet kokemuksistaan kertoa, hermoiluani lievittää ja uskoa valaa!!

Nyt niin Nita kuin minäkin poppoineni käyn jännäämään lopputulosta...

Alla ensin Hemmon ja Nitan kuva.

144246.jpg

ja tässä Nita ja Iigor

144248.jpg

Ja tottahan pitää vielä lopuksi kehua tota ukkorukkaanikin joka on korvaamaton ja kiitellä Roopea joka on huushollia pitän pystys viimepäivät!!